Thuis

Yixing Sunny Furnace Co., Ltd Fabrieksreis

Certificaat
China Yixing Sunny Furnace Co., Ltd certificaten
China Yixing Sunny Furnace Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
De levertijd is snel, en zeer belangrijk: de producten altijd verzonden gelijke de orde. Ik vertrouw op hen omdat ik nooit met hen ben teleurgesteld.

—— Jerry

Als ik had of als ik het 10 sterren kon geven maar ik heb slechts 5 ik hoop voortzetten onderhandelend met hem ik adviseer het.

—— Luke

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

   

  Sinds zijn onderneming, heeft het bedrijf zich op de ontwikkeling en het onderzoek van de ovenindustrie geconcentreerd. Het is hoofdzakelijk nu bezig geweest met het ontwerp, de vervaardiging, de installatie en het onderhoud van ovens in de nieuwe energieindustrie zoals de glasindustrie, de ceramische industrie, lithiumbatterij, graphene en andere industrieën, chemische zeldzame aarde, katalysator en andere industrieën. Technisch, werkt ons bedrijf actief met Bengbu-het Instituut van het Glasontwerp, Universiteit de Noord- van China Electric Power, het Instituut van Harbin van Technologie, Tongji-Universiteit en andere bekende binnenlandse universiteiten en wetenschappelijke onderzoekseenheden samen om hun ontwerpmogelijkheden onophoudelijk te leren en te verbeteren.

   

  Yixing Sunny Furnace Co., Ltd fabriek productielijn 0

 • OEM / ODM

  Wij kunnen OEM/ODM doen

  Het ovenmateriaal door ons bedrijf wordt geproduceerd wordt etc. uitgevoerd naar meer dan 20 landen zoals de Verenigde Staten, Frankrijk, Japan, Zuid-Korea, Canada, Rusland, Egypte, Turkije, Brazilië, India, Vietnam, en unaniem lof van klanten die gewonnen.

   

  Yixing Sunny Furnace Co., Ltd fabriek productielijn 0

 • R & D

  Ons bedrijf heeft een professioneel R&D-team dat de beste kwaliteit en de hoge stabiliteitsproducten kan verstrekken.
  Tegelijkertijd, werkt ons bedrijf actief met Bengbu-het Instituut van het Glasontwerp, Universiteit de Noord- van China Electric Power, het Instituut van Harbin van Technologie, Tongji-Universiteit en andere bekende binnenlandse universiteiten en wetenschappelijke onderzoekseenheden samen om hun ontwerpmogelijkheden onophoudelijk te leren en te verbeteren.

   

  Yixing Sunny Furnace Co., Ltd fabriek productielijn 0

  Yixing Sunny Furnace Co., Ltd fabriek productielijn 1

Contactgegevens
Yixing Sunny Furnace Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Linda Yu

Tel.: +86-18921301751

Fax: +86-510-68999836

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)